SİGORTA TATBİKATÇILARI DERNEĞİ                     (KURULUŞ 1958)

Üyelik Formu:

Üyelik Şartları

En az 5 yıl sigorta sektöründe çalışmış olmak,

Not : İlgili kişinin halihazırda sigorta sektöründe çalışıyor olması üyelik için bir ön koşul değildir.

Başvurular takip eden ilk Yönetim Kurulu toplantısında değerlendirmeye alınır ve başvuru talebi kabul edildiği taktirde, üyelik işlemlerinin tamamlanabilmesi için, ilgili kişiden;

-2 resim,

-üyelik aidatı,

talep edilir.

Üyelik Formu

Adı Soyadı
Baba Adı
Anne Adı
Uyruğu
Doğum Yeri/Tarihi
Ev Adresi
Mesleği
İş adresi
Ev Tel
İş Tel
Gsm
E-Posta
Üye olmak istediğim Sigorta Tatbikatçılar Derneği Tüzüğünü okudum. Gerek Tüzük hükümlerine gerekse Dernekler Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümlerine uygun hareket edeceğimi, mesleki bilgi ve faaliyetlerimi Derneğin ve sigortacılık mesleğinin iyileşmesi amacına yönelik olarak kullanacağımı taahhüt eder, Dernek üyeliğinin kabulünü, Yönetim Kurulu'na saygı ile arz ederim.

Duyuru:

Etkinlik:

18. Ocak 2011 günü düzenlediğimiz, derneğimizin kurucu üyeleri ve sektörümüzün çok değerli isimlerinden Sn. Osman Yücesan ve Sn. İlham Saner'i, Sn. Cahit Nomer'in konuşmacı olarak katıldığı toplantımıza ait fotoğraf ve videolarına buradan ulaşabilirsiniz

Yayınlarımız:

Image 1958-1959 Devresi Konferansları 1959 Yangın Sigortalarında Konservasyon Tesbitindeki Esaslar - Ömer Yanlızoğlu Sigorta Eğitimi - Ali H. Neyzi Sigortacılıkta Yeni İşin Ehemmiyeti - Faruk Seven
Yazinin devami için tıklayınız...

Linklerimiz:

İletişim: